Slavonija DI

O nama

Misija

Uspjeh i samo uspjeh - to je ono čemu težimo. Naša je proizvodna strategija okrenuta ka što višem stupanju finalizacije, razvijanju programa koji će se neposredno naći na tržišnoj provjeri i u izravnoj komunikaciji s najprobirljivijim željama kupaca. Želimo biti prvi, imati proizvode koji će biti ne samo naš ponos, ne samo izvorno hrvatski, vrhunske kvalitete, već proizvod prepoznatljiv i prihvaćen u Europi i svim svojim odlikama sposoban da krene na sve strane svijeta.

Zadovoljan, što zadovoljniji kupac, odlučujući je dio naše strategije, imperativ kojemu se sve pokorava. Namještaj s osobnošću, koji se proizvodi u području koje ima hrast kakva u Europi, pa i svijetu nema, naša tradicija koja je odredila ono što danas jesmo i podloga je za ono što kanimo i hoćemo biti, u samim su temeljima one marke po kojoj Slavonija DI hoće biti svoja, autentična, i različita. Drukčija od drugih.

Stoljetna tradicija naše je izvorište, vrhunski kvalitet je naše polazište, a Vi - zadovoljan kupac, naš je cilj. Program koji Vam ovdje predstavljamo početak je tog novog razdoblja koje će vjerujemo u to - biti nadasve određeno Vašim zadovoljstvom što kupujete naše proizvode, namještaj po svojoj mjeri i za svoju dušu. I našim zadovoljstvom što Vam namještaj s tom i takvom osobnošću možemo ponuditi.

Ukratko

Slavonija drvna industrija d.o.o. je tvrtka koja se odavno nametnula kao lider u drvnoj branši.
Preko 70% svojih proizvoda izvozimo na zahtjevno europsko tržište, stavljajući pri tome osobit naglasak na kvalitetu. Stoljetna tradicija naše je ishodište, vrhunska kvaliteta naše je polazište, a Vi - zadovoljan kupac, naš je cilj.


Nekada

Slavonija drvna industrija d.o.o. je tvrtka sa preko stogodišnjom tradicijom u preradi i obradi drveta i jedno je od najstarijih drvnih industrija u ovom dijelu Europe. Prvi počeci prerade drveta u Slavonskom Brodu sežu u daleku 1890. godinu, kad je osnovano poduzeće "Blauet company" - "Slavex". Godine 1901. osniva se poduzeće "Slavonija", koje se poslije drugog svjetskog rata spaja sa poduzećem "Slavex" i od tad posluje pod nazivom "Slavonija" drvna industrija.